p. 040 962 3818

Kestopinnoitus - pesu - vahaus - maalaus

Kesto­pinnoite

Suojaa autosi lakkapintaa UV-valon, maantiesuolan, hapettumisen ja kemikaalien vaikutuksilta.
Uskomaton kiilto
Vahva suoja pinnalle
12-15 kk takuu
Kehitetty pohjoisen säille

Auton pesu ja vahaus

Käsinpesulla ja käsinvahauksella saat parhaan pesutuloksen ja varmistut, ettei pesu vahingoita autosi maalipintaa.
Loistavaa kiiltoa
Hellä auton maalipinnalle
Eroon piestä, suolasta jne.

Auto­maalaamo

Onko autosi maalin tarpeessa? Tamp Oy tarjoaa ammattitaitoista ja laadukasta palvelua jo usean vuoden ajalta ja maalareillamme on yli 10 vuoden kokemus maalaus- ja korjaustöistä. Myönnämme maalaustyölle takuun.
Helposti ja nopeasti
Pesujen yhteydessä
Yhteistyössä Tamp Oy

Kestopinnoite

SILVER pinnoitteet muodostavat erittäin kovan pinnan joka suojaa maalipintaa ja lakkapintaa suolalta, saasteilta, osittain mekaaniselta kulutukselta, auringonvalolta ja puhdistusaineilta. Tämä tarkoittaa sitä, että maalipinta ja lakkapinta suojataan ulkoisten tekijöiden vaikutuksilta ja se säilyttää kiiltonsa jopa 10 kertaa pidempään käsittelemättömään pintaan verrattuna. Tämän lisäksi kestopinnoite on erittäin helppohoitoinen.

SILVER SEAL NANO 2K pinnoite

SILVER SEAL NANO 2K on 2-komponenttinen pinnoiteaine jonka tarkoituksena on varmistaa maksimaalinen suoja. Sen valmistuksessa on hyödynnetty uusinta nanotekniikkaa. Laadukas kestopinnoite suojaa maalipintaa ja lakkapintaa UV-valon, maantiesuolan, hapettumisen, kemikaalien yms. vaikutuksilta. SILVER SEAL NANO 2K auttaa säilyttämään maalipinnan ja lakkapinnan alkuperäisen värisävyn ja kirkkauden erittäin pitkäaikaisesti ja se on kehitetty kestämään pohjoisen rankkoja sääolosuhteita. SEAL NANO 2K kestää jopa 36kk.

SILVER ONE kestopinnoite

SILVER ONE antaa erittäin pitkäkestoisen ja vahvan suojan maalipinnoille ja lakkapinnoille. Se estää ulkopuolisten tekijöiden kuten UV-valon, tiesuolan, liuotusaineiden ja kosteudesta johtuvan hapettumisen aiheuttamat haittavaikutukset. SILVER ONE antaa pinnan hengittää ja soveltuu siksi myös uusille ja juuri uudelleen maalatuille ja lakatuille ajoneuvoille joiden maalipinta ja lakkapinta ei ole vielä täysin kovettunut. SILVER ONE kestopinnoite kestää jopa 18kk.

SILVER autonhoitotuotteet

Silver pinnoitteiden valmistaja AutoSmart on yksi Euroopan johtavia ammattikäyttöön tarkoitettujen autonhoitotuotteiden valmistajia. Käyttämämme Silever-tuotteet soveltuvat niin uusille kuin vanhoillekin autoille. Vanhemmat autot saattavat vaatia koneellisen kulumisnaarmujen ja hapettumien poiston ennen käsittelyä.

Autofixaus - Tampere